100% УДОВЛЕТВОРЕНОСТ ОТ НАШИТЕ ОБУЧЕНИЯ ИЛИ ЩЕ ВИ ВЪРНЕМ ПАРИТЕ!

100 % ГАРАНЦИЯ

Ние сме уверени, че ще сте  доволни от обученията и ще получите нови знания и умения.
Ако по някаква причина, не сте удовлетворени - ние ще ви върнем парите!

Ще получите обратно сумата, за която сте закупили обучението.

За целта след като получите и се запознаете с първата и втората части и прецените, че обучението по някаква причина не ви удовлетворява заявете това писмено по имейла, като направите искане за връщане на парите.

100% удовлетвореност или ще ви върнем парите!

КАК РАБОТИ

Всяко обучението   се състои от 5 части, които ще получавате регулярно по една на седмица в ПДФ  формат. Има опция да получите целия курс наведнъж. Всяка част съдържа теория,  практически занимания и инструкции за самостоятелна работа. Желателно е да пристъпите към заниманията  само, ако сте се запознали с предишната част и сте изпълнили практическите задачи. Препоръчително е след завършването на курса да продължите заниманията поне още няколко месеца, за да затвърдите новите умения.

Обратната връзка/контактът с водещия тренинга/ се осъществява по имейла.

Курсът е насочен към личностно развитие, и не предвижда проверка на знанията.

След завършване на обучението, ако желаете можете да получите сертификат за участие, който не е включен в цената и се заплаща допълнително. Сертификатът не е документ за професионална квалификация, а удостоверява вашето участие в съответното обучение.

След като получите първите две части от обучението и прецените, че курсът няма да ви е полезен можете да се възползвате от гаранцията и да прекратите участието си, като цялата сума която сте заплатили, ще ви бъде върната. От гаранцията не можете да се възползвате, ако не сте направили искане след като сте получили втората част или сте заявили желание да получите целият курс наведнъж.

Съвременни технологии за провеждане на интервю при подбор на персонала

Едномесечен дистанционен тренинг

ТНе всеки ръководител на фирма може да се похвали, че неговите служители удовлетворяват всичките изисквания, необходими за изпълнението на поставените задачи. За да се събере екип, който може да развива компанията, трябва да се обръща сериозно внимание на подбора на новите служители. Курсът ,,Съвременни технологии за провеждане на интервю при подбор на персонала‘‘ ще ви помогне да определите важните моменти в интервюто и да прецените кой кандидат, най-пълно съответства на изискванията на длъжността.

Какво включва курса?
Подробна технология за провеждане на 6 вида интервюта:

 • Интервю по компетенции
 • CASE-интервю, или ситуационно интервю
 • Проективно интервю
 • Стресово интервю
 • Brainteaser-интервю
 • Метапрограмно интервю

Мотивация на персонала

Едномесечен дистанционен тренинг

Съвременните бизнес отношения се характеризират със значителна динамика на промените. Тези промени засягат най-напред отношенията със служителите и кадрите на организацията. За съжаление голяма част от работодателите дори и не знаят за направлението ,,Управление на персонала“, друга част от ръководителите работят епизодично и само малка част от тях владее методиките от областта ,,Управление на персонала“, в частност мотивацията на трудовата дейност.

Курсът ,, Мотивацията на персонала“ е насочен към тази категория хора, които се стремят да създадат ефективен, стабилен бизнес. Стабилният бизнес изисква умения да се работи професионално с един от най-важните ресурси на компанията – човекът.

Умението да се определят потребностите, желанията на служителите позволява на ръководителя да създаде сплотен колектив, ориентиран към постигане на целите и задачите на компания.

Управление лоялността на персонала

Едномесечен дистанционен тренинг

Проблемът с лоялността на персонала в България, където заплатата е под средно европейската е много актуален. Благополучието на организацията зависи от това ще може ли ръководителят да намери отговор на няколко на пръв поглед прости въпроси:

Какво представляват нелоялните служители?

Как да се намерят лоялни служители?

Как да се съхрани лоялно отношение на служителите към фирмата?

С помощта на това обучение, без да се откъсвате от работата и без допълнителни разходи (пътни,нощувки и др.) Вие ще получите изключително ефективна подготовка която ще Ви позволи да определяте,формирате и поддържате високо ниво на лоялност във вашата фирма. Освен едномесечно интензивно обучение вие ще получите и възможността да се консултирате със водещи специалисти в тази област, както и следните диагностични инструменти: ,,Форма за наблюдаване проявите на лоялност’’ и т.н.

Благонадеждност на персонала

Едномесечен дистанционен тренинг

Всяка фирма, независимо колко средства е вложила в охранителна техника, има едно слабо място – персоналът. Има доста хора които търсят бърз и лесен доход, без значение по какъв начин се придобива. Именно затова служителите които се занимават с предотвратяване на злоупотребите във фирмата се нуждаят от надежден инструмент който да предвижда и предсказва определена група проблеми.

Благонадежност на персонала означава доколко един или друг човек е надежден и лоялен към фирмата. Повечето от хората в обичайни и не екстремни условия са добри и порядъчни. Но когато външните условия или вътрешното състояние се промени, някои хора са способни да предадат интересите на фирмата. Няма твърда закономерност между тези промени и неблаговидните постъпки. Но има определени тенденции и ако ръководителят на предприятието се научи да ги разпознава и определя напълно е възможно да предпази фирмата си от финансови и материални загуби, а някои от служителите си от престъпление. По време на обучението вие ще се запознаете и със специалната методика, с помощта на която може да се наблюдава как се променя показателят на надежност в конкретния човек и дали той се намира в зоната на риска. 

СУПЕРВАЙЗОР 101 – основни навици и умения

Едномесечен дистанционен тренинг

Много хора искат да постигнат успех в работата си, но по пътя си срещат много препятствия, които трябва да преодолеят. И срещу всяко препятствие стои въпросът ,,КАК“.

Управлението на екипа търговски представители в условията на съвременният пазар изисква, от една страна висока динамика, а от друга системност и планиране.

Тренингът ,,СУПЕРВАЙЗОР – основни навици и умения“ дава възможност да се отработят и закрепят основните навици и умения, необходими на супервайзора в работата си с търговският екип.

Какво включва програмата:

 • Функции на ръководителя на търговските представители в компанията /супервайзор/
 • Дейността на супервайзора
 • И други

Супервайзор. Тренинг за напреднали

Едномесечен дистанционен тренинг

По принцип във фирмата супервайзори стават търговци, които са показали високи резултати в продажбите. Но добър търговец все още не означава добър ръководител.

Както пред начинаещият супервайзор, така и пред опитният, възникват доста въпроси:

 1. Как да запазят отношенията с бившите си колеги, а сега подчинени?
 2. Как максимално да използват знанията и навиците си на добри търговци в работата си като супервайзори?
 3. Как да направят така, че поставените задачи да се изпълняват качествено и в срок?
 4. Как професионално да делегират пълномощия?
 5. Как да намерят индивидуален подход към всеки?

На тези и на много други въпроси, отговорите ще разберете в тренинга.

Ефективното управление на "Салон за красота"

Едномесечен дистанционен тренинг

Практическо ръководство за собственици, управители и мениджъри на салоните за красота, СПА-центрове, козметични, фризьорски и медицински центрове

Всяка дейност, за да е успешна изисква определени навици и умения. В съвременните условия за да успее в бизнеса, човек трябва не само да е добър специалист в професията, но и добър мениджър, маркетолог и търговец.

За кого е предназначен тренинга “Ефективното управление на Салон за красота”?

· За управители и собственици на салон за красота, фризьорски салони и СПА центрове, които искат да увеличат своите печалби от стопанска дейност.

· За фризьорите, които работят в своето студио и други

Мениджмънт на туристическата и хотелска анимация

Едномесечен дистанционен тренинг

Анимацията днес е вече задължителен елемент на всеки хотел. Защо собствениците на добрите хотели наемат аниматори, чийто труд е сравнително високоплатен? Обяснението е много просто. Изследванията показват, че гостите на хотела го оценяват по три параметъра:

 • Вкусна и разнообразна храна
 • Уютен и удобен хотел
 • Наличие на развлечения

Именно последният фактор е от решаващо значение – гостите са склонни да простят определени грешки в обслужването, ако са прекарали отпуската си весело и активно.

Тренингът ,,Мениджмънт на туристическата и хотелска анимация“ дава възможност както на желаещите да овладеят тази интересна професия, така и на самият хотел за сравнително кратко време да подготви свой екип от аниматори.

TOP