Какво представлява дистанционното обучение?

Дистанционното обучение за развитите страни отдавна не е новост. В Англия например преди 50 години е бил създаден университет специализиран само на дистанционно обучение, който сега е начело в рейтинга на дистанционните МВА програми, и чиито технологии за обучение се използват в програмите на престижни бизнес – школи.

Дистанционното обучение предоставено от TRAINING CENTER IJ (www.training-center.bg ) и разработено от г-н Йордан Ангелов Ви дава уникалната възможност да получите висококачествено обучение по интернет, чрез използването на електронната поща и интерактивни процедури.

Вие имате възможност, без да напускате офиса или дома си, да преминете специално разработена система тренинги и курсове, които ще Ви помогнат да овладеете основите на бизнеса и мениджмънта, да разберете секретите на успешната продажба и управлението на персонала, да повишите личната и деловата си ефективност и да развиете лидерски качества.

Обученията включват оригинални курсове със специално подбран дидактически материал, автотренинг, тренинг манипулативни техники, тренинг актуализация, тренинг интуиция, освобождаване резервните възможности на психиката, пластически тренинги, интерактивна работа с преподавателите и бизнес -треньорите и още много други неща.

Над обученията работи цял екип професионалисти, най-добрите преподаватели и водещи бизнес – треньори на международно ниво, като тематиката постоянно се обновява и допълва в зависимост от водещите световни тенденции.

Продължителноста на курсовете обикновено се движи между 1 и 3 месеца.

След завършване на обучението Вие получавате сертификат за професионално обучение.

След завършването на определен курс Вие имате възможност да станете член на клуба, което Ви дава право на достъп до уникални материали в сферата на мениджмънта, продажбите и човешките ресурси.

Дистанционно обучение през Уикипедия / EN

Центърът периодически предоставя предварителна информация за нови обучения. Така вие имате възможност внимателно и подробно да се запознаете с описанията на бъдещите обучения и да изберете необходимия ви курс. Предварителното записване ще ви спести 20% от стойноста на курса. Така вие ще можете да получите в рамките на 3-4 седмици ефективно обучение на много изгодна цена.

Как се провежда дистанционното обучение при нас?

Продължителността на личностните обучения е месец и се състои от няколко части взависимост от самото обучение. Получавате материалите по е-мейла и всяко едно от тях съдържа теория, практика, инструкции за работа.

След курса получавате СЕРТИФИКАТ за преминат курс. Обратната връзка с лектора е по имейла.
Материалите остават при Вас и можете да се обръщате към тях като помощно средство за обучаване на други хора (Приятели, екип, служители), както и много добра инвестиция.

За контакти

Пловдив, ул. Булаир 1А
+359 /32/ 58 28 13
+359 /988/ 933 123
+359 /899/ 949 565
info@pozitivnomislene.com

TOP